Személyes égtáj számítás

A személyes égtájainkra akkor van szükségünk, amikor meg szeretnénk határozni azon területeket lakásunkban, amelyek kedvezőek számunkra vagy családtagjaink számára.

Véleményem szerint már a kórházban, születésünkkor meg kellene kapnunk ezeket az információkat, hiszen egy életre elkísér bennünket. Ezeknek az égtájaknak a meghatározása nagyon fontos a lakásunk és a munkahelyünk azon részeinél, amelyeken négy óránál többet tartózkodunk egy helyben. Az alvás tipikusan ilyen tevékenység, ezért nagy jelentősége van annak, hogy otthonunk mely részén érdemes pihennünk.

Ha Ön, vagy családtagja, gyermeke rosszul alszik vagy vannak olyan területek a lakásában, munkahelyén, ahol nem érzi jól magát, akkor érdemes megismerni ezeket a személyes adatokat, mert sokszor egy sírós gyermekből mosolygós gyermek, az elcsigázott felnőttből kiegyensúlyozott felnőtt válhat, ha sikerül a számára kedvezőbb égtájon élni mindennapjait. Ha nem kínozzuk magukat, hogy a számunkra kedvezőtlen területen ténykedjünk, akkor még a betegségekből is gyorsabban épülünk fel.

Hogyan számoljuk ki a személyes égtájat?

A személyes égtáj kiszámítása asztrológiai képlet alapján történik, amihez szükség van a születési helyre és a születési időre beleértve az órát és a percet is. A pontos idő megadása, sok esetben nem lehetséges, mert szüleink idejében még nem volt jelentősége ennek. Ilyenkor azt az időt kell meghatározni, amire visszaemlékszik valaki a családból, például a reggeli órákban, pl. délelőtt, este 5 és 7 között, stb.  

Kiszámítása személyenként 5.000,- Ft. 
Kiszámításhoz szükséges adatok:  születési hely, születési év, hónap, nap, óra, perc. (Ha nem ismert a születés pontos ideje, akkor elég a napszakot megjelölni, például: délelőtt, hajnalban, este, 15-18 óra között,stb.)

Minden egyes kiszámolt adat mellé egy személyes leírást mellékelek, amelyből megtudhatja, hogy melyik égtájra eső helyiség használatát ajánlom az Ön számára, és melyek kerülendők hosszabb tartózkodás esetén.