Rólam

Szincsák AnnaMár gyermekként vonzódtam az építészethez, s felnőttként volt szerencsém kipróbálni több, a házzal kapcsolatos tevékenységet: ház-, kert-, bútortervezés, lakberendezés. Gyártmányfejlesztőként végeztem, így ezek eleinte csak hobbiként voltak jelen életemben, aztán a gyermekem betegsége kapcsán fokozatosan beépültek a mindennapjaimba. Nem egyik pillanatról a másikra történt mindez, hanem lépésről lépésre, ahogy a kérdéseimre a válaszokat kerestem. A kérdések és válaszok hatására aztán egyre jobban kinyílt előttem egy világ és egyre jobban láttam az összefüggéseket az otthonunk és az életünk folyása között.

Így találkoztam az útkeresésem során Marcus Schmiekével, és személyesen tőle tanulhattam meg a térrendezés védikus rendszerét. Az ő hatására (is) kapcsoltam össze a matematikai és fizikai törvényszerűségeket a spiritualitással, ezáltal sok dolog értelmet nyert, ami addig csak megérzés szintjén működött bennem.
Most ezt a tudatosságot igyekszem tanácsadás során felhasználni, a tanítványaimnak pedig tanfolyam keretében átadni.

Szeretek bemenni egy lakásba, bepillantást nyerni az ott élők sajátos világába. Szeretek segíteni, tanácsokat adni a kívülálló reális meglátásával. Elképzelem, hogy lehetne jobbá és könnyebbé tenni mindennapjaikat, olyan apró változtatásokkal, amelyek kapcsolatokat tarthatnak össze, közérzeteket javíthatnak, tanulást, munkát vagy akár egy üzleti vállalkozást vihetnek sikerre.

Szincsák Anna
mérnök, Vaszati szaktanácsadó és oktató, radiesztéta
+ 36 30 202 5514