Hogyan avassuk fel a yantrákat?

A yantrák jelentős szerepet tölthetnek be életünkben. Különleges színviláguk és még különlegesebb geometriájuk hatással van ránk. Azonban, hogy ne csak egy szép mandalaként „működhessenek”, hanem tartósan energetikailag megkapjuk mindazt a többletet, amellyel egy yantra bír, gondoskodnunk kell felavatásukról. A vásárolt yantrák általában fel vannak már avatva, de egy idő múlva elveszíthetik energetikai hatásukat.

Hogy mitől függ ez az idő? A papír yantra 1 évig, az arannyal bevont réz yantra pedig 12 évig őrzi meg rezgését. Ha azonban kapcsolatban maradunk a yantránkkal, és időről időre felavatjuk, folyamatosan élvezhetjük áldásos hatását.

Hogyan avassuk fel a yantrákat

A yantra felavatása nem egy előre megírt forgatókönyv alapján történik. Hagyni kell, hogy az érzéseink, érzékszerveink irányítsanak bennünket. Hívjuk elő érzékszerveinket és innen már egyéni, hogy ki hogyan teremt kapcsolatot. Hosszasan elmerülhetünk a geometriájában, de meg is érinthetjük ujjal vagy akár tenyérrel is a yantrát. 

A yantrához tartozó mantrát többször is megismételhetjük. Hogy hányszor lehet elmondani? A mitikus számokat szoktuk alapul venni: egyszer, háromszor, hétszer, de akár a Védák szerinti 108-szor is lehetséges, ha valaki elmélyültebb kapcsolatra vágyik.

A mantra elmondása után füstölővel körzünk a számunkra kedves szám szerint, tehát egyszer, háromszor, hétszer vagy száznyolcszor. Itt egy a lényeges: mindig az óramutató járásával egyezőentörténjen a körzés! 

Akinek több yantrája is van otthonában, az a keleti yantrától kiindulva az óramutató járásával megegyezően haladva avassa fel őket, mindig elmondva az adott mantrát, majd a füstölővel való körzés után lépjen csak tovább a következő yantrához.

Aktuális kedvező időpontok itt: